Oriflame

Oriflame

Minä ja Oriflame

Aloitin Oriflamelaisena jo 20 vuotta sitten. Ystäväni oli Oriflamelainen ja ostin häneltä joskus tuotteita.
Eräänä iltana hän kutsui minut heille kylään ja siitä alkoi oma Oriflame-matkani.

Aluksi olin kerhonjäsen, joka osti vain itselleen, mutta pikku hiljaa myös minun ystäväni ja tuttavat halusivat ostaa tuotteita. Olin vuosituhannen vaihteessa mukana Millenium-kampanjassa, jossa palkintoina tavaroita ja kunniaa ja mainetta sekä matka Millenium-juhliin Helsingin Kalastajatorpalle. Sinne halusin ja sinne pääsin. Olin 20 parhaan myyjän joukossa koko Suomessa… hei, että tuntui hyvälle.
Muutaman vuoden myyjänä olon jälkeen minusta tuli piiriedustaja, jolla on omia rekryyttejä. Siitä tieni jatkui VIP-piiriedustajaksi ja taas lisää mainetta ja kunniaa, sekä ihania matkoja kamppanjoiden palkintoina.

Olen käynyt Oriflamen kanssa Kiinassa, Italiassa, Kreikassa, Kroatiassa sekä Virossa ja Ruotsissa ja monessa risteilyssä Turusta tai Helsingistä Tukholmaan tai Tallinnaan. Kaikki matkat olleet todella upeita ja ihania muistoja antaneita.

Nykyään olen Team Manager, oman Oriflame-ryhmäni vetäjä, opastaja ja kouluttaja sekä oman Oriflame-
nettikaupan hoitaja ja ylpeä suoramyyntiyrityksen myyjä.
Yli 50-vuoden ajan Oriflame on antanut edustajilleen mahdollisuuden lisätuloihin tai jopa työuraan suosittelemalla ja myymällä laadukkaita luonnon ja alan uusimman tieteen inspiroimia kauneudenhoitotuotteita.

Oriflame on Euroopan suurin kosmetiikan suoramyyntiyritys ja mukana toiminnassa on yli 3 miljoonaa itsenäistä edustajaa ympäri maailmaa.
Jos haluat olla osa maailmanlaajuista yhteisöä ja saada lisäansioita, klikkaa linkkiä:
https://fi.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=1349323

Jos haluat olla osa minun nettikauppani asiakkaita, klikkaa linkkiä:
https://fi.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?store=arjaheinonen&PageNumber=1

Oriflame on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii yli 60 maassa. Oriflame-tuotteiden jakelukanava on suoramyynti. Luonnollista Oriflame-kosmetiikkaa myy maailmassa jo 3,6 miljoonaa itsenäistä edustajaa. 

Luonnon inspiroima

“Alusta saakka luonto on ollut meille tärkeässä roolissa. Olimme ensimmäisten yritysten joukossa maailmassa, jotka valmistivat kosmetiikkaa luonnollisista uutteista, kuten koivumahlasta. Tämä tapahtui vuosikymmeniä ennen useimpia kosmetiikkasarjoja. Luonto on edelleen meille tärkeä inspiraation lähde. Hyödynnämme esimerkiksi kasvien kantasoluja ja käytämme kaikissa poishuuhdeltavissa tuotteissamme luonnollisia kuorinta-aineita. Myös kaikki tuotteissamme käytetyt uutteet ovat luonnosta peräisin ja kaikki ainesosat läpikäyvät vaativan ekoeettisen seurannan. Tällä arvioimme niiden laadun, turvallisuuden ja hankinnan.”


https://www.facebook.com/arja.heinonen.oriflame/