Kynsistudio

Kynsistudio

“Kädet ovat ihmisen oma henkilökohtainen käyntikortti.
Huolitellut, kauniit kynnet huomataan aina.”

Hinnasto

Kynnet

Kynsien geelaus
Yksivärigeelillä68,00
Rankalaisilla, hileillä koristellut
tai jatkot
85,00
Varpaankynnen geelaus
Yksivärigeelillä70,00
Rankalaisilla tai hilekärjillä85,00
Huolto
Normaalihuolto, 
huoltoväli enintään 4 viikkoa
68,00
1 kynnen huolto25,00
Geelien poisto
Sisältää kirkaslakkauksen45,00
Geelilakkaus
Yhdellä värillä45,00
Koristelu
geelilakoilla tai koristeilla
50,00
Kynsien lakkaus
Normaalilakoilla
sisältää minimanikyyrin
30,00
Ranskalaisilla tai koristelu33,00

Käsihoito

Ilman lakkausta 25,00
Pelkkä viilaus20,00
Parafiinikäsihoito 33,00

Bio Sculpture geelillä on monia etuja – suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Bio Sculpture -geelillä on mahdollista auttaa asiakkaita, jotka kärsivät erilaisista ongelmista, esim. heikot, ohuet tai pysyvästi vaurioituneet kynnet.

Bio Sculpture -geelillä kynnet näyttävät huolitelluilta mutta luonnollisilta! Valittavanasi on laaja valikoima erilaisia geelivärejä, yli 220 kpl.

Geeli poistetaan hellävaraisella geelinpoistoaineella, joten voit koska tahansa halutessasi pitää taukoa tai vaikka luopua kokonaan geelikynsistäsi. Geelien alla kyntesi säilyvät kauniina ja vahingoittumattomina. Tuotteet ovat lähes tuoksuttomia ja pölyjä tulee erittäin vähän. Tuotesarja on kliinisesti testattu. Koulutamme kaikki valtuuttamme Bio Sculpture -ammattilaiset käyttämään tuotesarjaamme.

Evo-geelilakka sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelilakkauksen allakin kynsi voi hyvin ja sekä happi että vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena.

Evo suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa. Geelilakka on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia. Evo antaa upean ja korkeakiiltoisen lopputuloksen ja se on helppo sekä levittää kynnelle että poistaa tarvittaessa.


https://www.facebook.com/KynsistudioArjaHeinonen/